Coaching

U bent iedere dag druk en houdt zoveel ballen in de lucht dat menig jongleur jaloers op u is. Uw relatie loopt lekker, in het werk zet u de juiste stappen, het gaat als een speer! Het is goed om deze successen te vieren en stil te staan bij het feit dat dit niet allemaal aan komt waaien. U werkt er hard voor, maar blijft u in balans? Zorg ervoor dat het kaartenhuis niet in elkaar stort wanneer er een storm oplaait en laat u op weg naar succes coachen door een professional. Werk aan uw mentale gezondheid en zorg goed voor uzelf! Zo moet het gaan, een schoolvoorbeeld van ‘preventieve’ coaching. U wordt mentaal sterker en spart en spiegelt met uw coach en houdt een frisse kijk houdt op het leven. Samen werken we aan 1+1=3!

Toch loopt het ook wel eens anders. U bent succesvol en hebt het goed voor elkaar. Dan komt u op een punt dat u zich afvraagt of dit het nu allemaal wel is. Of er gebeurt iets waarop u niet op gerekend had. De lat ligt voortdurend hoog en u maakt regelmatig minder leuke situaties mee die u nog nooit eerder meegemaakt hebt. Thuis merken ze dat u gespannen bent. ’s Avonds tijdens het sporten probeert u om het gejaagde gevoel kwijt te raken, maar toch ligt u in bed weer te denken aan dat voorval op het werk of idat wat er in uw privé situatie speelt. Hoe lang houdt u dit vol? Gun uzelf een coach om mee te sparren, of zet juist een coach in voor de ander! Voorkom onbalans en leer telkens opnieuw te genieten van het leven.

Contact

Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie. U kunt ook bellen met Niels van Limpt: (+31)(0)6 43 94 77 58.

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een e-mailadres in
Privacycentrum | Copyright by Vlimeco