Mediation

U staat aan de vooravond van een stevig arbeidsconflict, de messen zijn geslepen, de advocaten varen er wel bij. Probeer aan te sturen op mediation, zet zelf de deur op een kier en onderzoek of er ruimte is voor een gesprek. Onder leiding van een onafhankelijke professional bestaat er een reële kans om jullie onderlinge relatie te herstellen. Staat u ervoor open? Dan zijn we al halfweg!

De mediator creëert ruimte voor het andere verhaal! Twee partijen aan tafel met stevige standpunten, door de jaren heen gevormd aan de hand van eigen ervaringen, bekeken vanuit één bepaalde invalshoek. De mediator gaat met jullie op zoek naar de belangen achter deze standpunten.

Tijd om de strijdbijl te begraven en met elkaar in gesprek te gaan. We gaan samen op zoek naar nieuwe inzichten en bewerkstelligen een situatie waarin iedereen tevreden is. In veel gevallen moet er niet eens water bij de wijn of boter bij de vis, maar moeten partijen elkaars gebruiksaanwijzing (her-)ontdekken!

‘Ik dacht dat mijn collega zo zijn best deed om mijn baan in te pikken, maar in het gesprek kwam ik erachter dat hij faalangstig is en bang is niet te kunnen tippen aan mijn niveau’

‘Ik dacht dat mijn collega me niet goed genoeg vond. Iedere keer kapte hij mijn ideeën af, maar in het gesprek kwam ik erachter dat hij me zo goed vond dat ik mogelijk zijn baan over zou kunnen nemen’

In de rechtspraak is er altijd partijdigheid met een winnaar en een verliezer; zover laat u het toch niet komen?

Contact

Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie. U kunt ook bellen met Niels van Limpt: (+31)(0)6 43 94 77 58.

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een e-mailadres in
Privacycentrum | Copyright by Vlimeco