Tarieven

Verdeling van de kosten:

Loop eens binnen bij uw HR-afdeling om te informeren naar de mogelijkheden rondom de inzet van mediation of coaching. Een eerste stap zetten richting HR geeft uw open houding weer en verlaagt de drempel om met elkaar aan tafel te komen. Daarnaast is het ook in het belang van de werkgever dat er een goede werkrelatie blijft. Een juridische strijd is kostbaar en op mogelijke verletkosten van een medewerker die vast loopt en niet kan werken zit men vaak ook niet te wachten. Uiteindelijk zijn de diensten van Vlimeco een waardevolle investering in de mens als kapitaal van iedere organisatie. Vlimeco streeft telkens naar een situatie met alleen maar winnaars.

Mediation:

Een telefonische intake is voor beide partijen gratis, daarna brengt Vlimeco € 178,- per uur (excl. btw) in rekening. Tijdens de telefonische intake maken we de eerste afspraken, bijvoorbeeld over de tijdsplanning, maar ook over de vrijwilligheid van ieders deelname en onpartijdigheid van de mediator. Een MfN mediator werkt altijd met een mediationovereenkomst die alle partijen voorafgaand aan het eerste gesprek in concept ontvangen. Wanneer partijen klaar zijn om een eerste gesprek te voeren onderschrijven we dit commitment door de mediationovereenkomst te tekenen, daarna start het traject. Om u een globaal beeld te schetsen van het proces is er dus eerst een telefonische intake. Daarna volgt een eerste gesprek van één à anderhalf uur, vaak nog een tweede gesprek van één à anderhalf uur en daarna een afrondend gesprek van maximaal een uur. Voor aanvang van het laatste gesprek hebben we de belangrijkste zaken op papier gezet en tekenen jullie tijdens dit gesprek de door jullie gemaakte afspraken. Kortom, een standaard mediation heeft ongeveer 4 contacturen, een complexe mediation duurt langer. Dit hangt met name af van hetgeen er boven tafel komt tijdens de gesprekken en of het noodzakelijk is de mediation uit te breiden met meerdere partijen of adviseurs.

Het is voor partijen en mediator ten aller tijden toegestaan om de mediation tussentijds af te breken. De kosten tot dan toe zullen conform de afspraken in de mediationovereenkomst in rekening gebracht worden.

Coaching:

Een telefonische intake is gratis, daarna brengt Vlimeco € 126,- per uur (excl. btw) in rekening. Afhankelijk van je coachvraag adviseert Vlimeco de juiste coach. Indien u coaching aangeboden krijgt door uw werkgever is het altijd interessant om te starten met een driegesprek tussen werkgever, werknemer en de coach. Dit om de verwachtingen naar elkaar goed te formuleren.

Klachtbemiddeling:

Vanaf het moment dat de klachtbemiddelaar in uw klachtprocedure is opgenomen komt Vlimeco incidenteel in beeld en verbindt zich voor langere tijd aan uw bedrijf of instantie. Hiervoor hanteren we een aangepast tarief van € 88,- per uur (excl. btw).

Voorzitter:

Voor bedrijven en instanties hanteren we een tarief van € 126,- per uur (excl. btw). Voor hobbymatige verenigingen waar het even niet lekker loopt is Vlimeco bereid om een aangepast tarief aan te bieden. Vraag via de contactpagina naar de voorwaarden.

HR-advies:

U kunt ieder HR-vraagstuk voorleggen bij Vlimeco tegen een tarief van € 126,- per uur (excl. btw).

Overige voorwaarden:

Bij een annulering minder dan 48u voorafgaand aan een afspraak brengen wij 50% van de gereserveerde tijd en mogelijk bijkomende (reserverings-)kosten in rekening. Bij een no-show van één der partijen brengen we 100% van de geserveerde tijd en mogelijk bijkomende (reserverings-)kosten in rekening. Tussentijds mailverkeer en/of telefonisch contact, mogelijke accommodatiekosten, reistijd en kilometers worden telkens tegen kostprijs aangerekend. In het eerste contactmoment maakt Vlimeco daarover met u heldere afspraken, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Vlimeco is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 74717731 en heeft als BTW nummer: NL001692947B19.

Contact

Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie. U kunt ook bellen met Niels van Limpt: (+31)(0)6 43 94 77 58.

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een e-mailadres in
Privacycentrum | Copyright by Vlimeco