Dossieranalyse

Een HR-manager of leidinggevende spreekt regelmatig de woorden uit: ‘gefeliciteerd, je bent aangenomen’! En soms, een gehele tijd later loopt het dan toch niet meer zo lekker. Er vallen krachtige woorden zoals; ‘die medewerker moet eruit!’ of; ‘die leidinggevende is gek geworden!’. Waar zijn die blije gezichten gebleven? Ergens onderweg is er iets mis gegaan.

Wat zijn nu mijn rechten en plichten? Hoe voorkom ik dat ik mijn baan verlies of hoe kom ik van die medewerker af?

In een ideale situatie laat u het niet zover komen en repareert u in een eerder stadium de relatie met uw medewerker of met uw werkgever. Toch komt het voor dat u afscheid van elkaar gaat nemen of dat één van de partijen afscheid wil nemen. Hoe gaat dit in zijn werk? Is er nog ruimte om er met wederzijds goedvinden mee te stoppen? Of wordt het toch de gang naar de rechter? U wilt eigenlijk wel stoppen, maar hoeveel euro's gaat u meekrijgen of in geval van de werkgever; hoeveel euro's gaat u dit kosten?

Vlimeco kan u helpen! Of u nu werknemer of werkgever bent, Vlimeco bespreekt het personeelsdossier met u en brengt een advies uit over de haalbaarheid van uw zaak. In tegenstelling van dure juristen of de wat goedkopere e-mail jurist van de rechtsbijstandsverzekering is het vaak interessant om praktisch advies vanuit een HR-professional te krijgen. Vlimeco staat met de voeten in de klei en kan aangeven wat gangbare uitkomsten zijn in uw geval. Door de ervaring in ontslagzaken weet Vlimeco goed in te schatten wat het maximaal haalbare gaat zijn in uw zaak. Vervolgens kunt u met dit advies alsnog kiezen voor de gang naar de rechter, maar u zult er versteld van staan hoe vaak Vlimeco het voor elkaar krijgt dat partijen weer aan tafel komen en de arbeidsrelatie met respect voor elkaars standpunten alsnog beëindigd wordt.

Contact

Vul het contactformulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk reactie. U kunt ook bellen met Niels van Limpt: (+31)(0)6 43 94 77 58.

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een e-mailadres in
Privacycentrum | Copyright by Vlimeco